Een moderne
werknemersomgeving voor
een voorspelbaar budget?

Optimaliseer het lifecyclemanagement van uw
devices met DaaS

De werkervaring van uw werknemers is van cruciaal belang voor het succes van uw bedrijf. De pc en het bijbehorende ecosysteem van software en accessoires speelt dan ook een belangrijke rol in het creëren van een aangename werkomgeving.

Het lifecycle management van pc’s en de ondersteuning bij de implementatie en het herstel van assets, vraagt echter veel inspanning van uw IT-personeel. Hierdoor blijft er minder tijd over om strategische digitale initiatieven te ontwikkelen die uw bedrijf helpen excelleren.

Computacenter biedt u in samenwerking met Dell een gemoderniseerde en duurzame werknemerservaring aan. Via DaaS kan u vertrouwen op één leverancier die al uw IT-behoeften voor zijn rekening neemt. En dat tegen één maandelijkse prijs, zonder voorafgaande investering. Met DaaS vereenvoudigt u het lifecycle management van uw devices door hardware, software en financiering te combineren tot één complete oplossing. En wanneer uw devices aan het einde van hun levenscyclus zijn, helpen wij u om uw hardware op een veilige en milieubewuste manier door te verkopen, te recyclen of in de leasecultuur te herintroduceren.

Ga voor meer flexibiliteit, voorspelbaarheid en duurzaamheid.

Bekijk de video en ontdek wat DaaS voor uw organisatie kan betekenen.

WHITEPAPER:

Ontdek uw gemoderniseerde werknemerservaring voor een voorspelbare maandelijkse prijs

Maak kennis met Device as a Service

Het lifecycle management van uw devices is vandaag de dag gecompliceerder dan ooit. Devices zijn beschikbaar in alle soorten en maten en ook de werkomstandigheden zijn het afgelopen jaar drastisch veranderd. Dit heeft rechtstreeks tot gevolg dat uw organisatie een breed scala aan device- en technologieopties moet ondersteunen, voor een steeds wijder verspreid en mobiel personeelsbestand. De opkomst van abonnementsdiensten zoals Device as a Service of kortweg DaaS, kan hier soelaas bieden.

Ontdek in onze whitepaper wat Daas voor uw organisatie kan betekenen.

    DaaS aan uw organisatie introduceren?

    Meer weten over hoe Computacenter uw organisatie kan helpen voordeel te halen uit Device as a Service?
    Neem contact op met onze experts.